Despre Noi

Accesorii BarciAceasta activitate a pornit din pasiunea pentru pescuit si cum pescuitul necesita si un mijloc de transport pe apa pentru a ajunge la pestele mult visat, atunci e nevoie de o ambarcatiune cu motor. Un alt motiv ar fi chiar propria experienta cu motoarele de barca pe care le-am avut de-a lungul timpului atat eu cat si camarazii mei. La un moment dat, avand nevoie chiar si de o elice sau de o mica piesa am fost nevoiti sa cautam in toate orasele din tara, fara succes. Atunci am luat aceasta hotarare si ne-am canalizat eforturile pentru a cauta cei mai buni furnizori, cu o gama cat mai larga de produse si la preturile cele mai acceptabile.

Colaborarea noastra cu furnizori de renume din acest domeniu, ne ofera un avantaj important pe piata romaneasca, avand preturi accesibile pentru persoanele fizice posesoare de ambarcatiuni. Ne propunem sa devenim un nume de referinta in comertul online de piese pentru motoare ambarcatiuni. Un motor de barca, indiferent de model sau marca, nou sau second hand, mai devreme sau mai tarziu o sa aibe nevoie de piese schimb, atat pentru reparatii cat si pentru intretinere. Stim ca va doriti sa aveti propria dumneavoastra ambarcatiune cu motor si nu in ultimul rand, va doriti ca motorul respectiv sa functioneze impecabil si sa nu va lase in mijlocul apei, uitandu-va cu groaza la vaslele care va fac cu ochiul. Tocmai de aceea noi ne dedicam toate eforturile pentru a va multumi pe dumneavoastra.

Pentru ca se stie, cea mai buna publicitate ti-o fac clientii multumiti.. Vizitati paginile acestui site si daca veti gasi ce cautati, ne contactati, daca nu gasiti ce doriti, va aducem in cel mai scurt timp posibil. Ne propunem ca in scurt timp sa ne extindem gama de produse la: articole de pescuit, sonare, radare, echipamente sportive si de camping.

2 Comentarii la Despre Noi

 1. darius says:

  Buna ziua
  Sunt un impatimit al pescuitului in Delta si solicit un sfat de la cei avizati:
  Detin un motor nou Suzuki 5 hp 4 timpi si sunt in faza in care doresc sa achizitionez o barca. Deoarece merg cel mai des singur pe canalele si japsele din delta m-am gandit la o varianta ce-mi poate permite sa glisez cu acesti 5 calutzi.
  Nu sunt sigur ca se poate asta si, de aceea, solicit o parere
  Optiunea 1:
  Barca 3,95 de la ciruus plast
  Optiunea 2 :
  barca Mikro 350 de la Ivanov tulcea
  Mentionez ca am cca 100 kg. In ambele variante, cu motorul si cu echipamentul transportat, voi avea de “impins” 200 kg
  Oare voi intra in glisare (singur)???
  Mi-ar prinde bine o parere avizata

  cu stima
  Darius

  • Catalin says:

   Sunt ceva mai multi factori aici, de la cum asezati bagajele (si pe dvs) in barca pana la modul in care barca taie apa.

   In mod normal trebuie cam 20 kg pe cal putere pentru a glisa, 200kg / 5cp inseamna cam 40kg pe cal putere… e cam mult.

   Cel mai bine incercati barcile inainte, incercati si un prelungitor de mansa… insa nu cred ca veti reusi sa glisati in altceva decat o pneumatica sau o barca micuta din aluminiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *