Cum Cumpar

Cum cumpar?

Pentru a cumpara piese de schimb pentru motoarele de barca sau accesorii nautice va rugam accesati magazinul online wwww.motoarebarci.ro.

VA RUGAM SA NU EFECTUATI NICI O PLATA INAINTE DE A FI CONTACTATI DE UN CONSILIER DE VANZARI! Puteti anula oricand o comanda, inainte de expedierea acesteia, prin telefon sau e-mail, dupa cum si echipa motoarebarci.ro isi rezerva dreptul a refuza orice comanda din motive interne. Incheierea contractului ferm are loc in momentul emiterii facturii si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

La plata ramburs (pentru clientii care doresc livrarea produselor in afara Bucurestiului), taxele de transport percepute de catre compania de curierat vor fi suportate de catre client indiferent de valoarea comenzii si platite odata cu primirea coletului .

Pentru produsele care nu se afla in stoc clientrul trebuie sa aleaga codul piesei din  cataloagele PDF puse la dispozitie pe motoarebarci.ro. Comunicati apoi codul  respectiv echipei motoarebarci.ro care va va informa asupra pretului si termenul de livrare.. Se emite o factura proforma din care achitati intre 60-100% din valoare si comanda ramane ferma Odata confirmata, comanda dumneavoastra  va fi procesata in cel mai scurt timp pentru a ajunge cat mai repede  la destinatie.

  1. O alta optiune ar fi comanda telefonica. Numerele de telefon pe care le punem la dispozitie sunt:

0755.863.100 sau tel 031.435.69.80 de luni pana sambata, de la 9.00 – 17.00

Va recomandam sa lansati comanda online pe site si nu telefonic, in acest fel ea va fi prelucrata mai repede si produsele dorite vor fi identificate 100% sigur, excluzand riscul unor erori de cod sau denumire a produsului.

Puteti deasemenea transmite comenzile prin e-mail, folosind formularul de contact, specificand denumirea produselor dorite, codul acestora, numele Dumneavoastra, o adresa de e-mail si un numar de telefon valid. Fara aceste informatii complete nu vom putea procesa comanda Dumneavoastra .

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii / primirii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul, sau a facturii proforma din care se achita un  avans.

Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul motoare-barca.ro, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

  Adresa Depozit: str. Portile de Fier nr.22 sector 2 Bucuresti

 Ridicarea produselor de la depozit se face numai dupa inregistrarea comenzi.

Comanda se poate face: online, telefonic sau prin email

Tel: 0755.863.100  sau Tel: 031.435.69.80

Program zilnic  9.00 -17.00

Sambata Duminica Inchis

Va multumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *